Asiantuntijamme

Hammaslääkärit, suuhygienistit ja hammashoitajat

Anton Mustonen

Hammaslääkäri

Minulle on tärkeää, että potilaiden saama hoito on laadukasta ja näyttöön perustuvaa. Esteettinen hoito on erityisosaamisaluettani. Tähän kuuluu oikomishoito, implantit ja laminaatit.

Olen oikonut myös omat hampaani, joten tiedän oikomisen merkityksen suun terveyteen.

Antonin oma numero hätätapauksia varten 0451173008.

Vapaalla nautin erityisesti palloilulajeista ja lumilautailusta.”

Nina Tattari-Porkola

Suuhygienisti

Suuhygienisti on suun omahoidon Personal Trainer, joka ohjaa oikeanlaisiin suunhoitotottumuksiin. Ohjauksen ja muiden ennaltaehkäisevien toimenpiteiden lisäksi suuhygienisti poistaa hammaskiveä, tekee hampaiden valkaisua ja kiinnittää hammaskoruja.

Nina on toiminut suuhygienistinä jo yli 20 vuoden ajan ja päässyt kohtaamaan monenlaisia asiakkaita.

Lopettanut Aldentessa

Juuso Ahvenus

Hammaslääkäri

Hammaslääkärin monipuolisten tehtävien lisäksi Juuso laajentaa taitojaan vaativampaan hampaiden protetiikkaan. “Haluan auttaa jokaista löytämään itselleen kauniin ja itsevarmuutta tuovan hymyn. Jokainen suu on erilainen, joka antaa haasteita eikä päivät ole koskaan samanlaisia.

Työn ja opintojen lisäksi nautin ulkoilusta ja pyrin pitämään huolta omasta hyvinvoinnistani urheillen monipuolisesti.”

Roosa Pirhonen

Hammashoitaja

”Toimin hammashoitajana hammaslääkärimme Antonin työparina. Parasta työssäni on sen vaativuus ja että hampaiden hyväksi lähes kaikki on mahdollista. Meillä on Aldentessa loistava työilmapiiri, ja sen vuoksi muutin tämän työn perässä lähes toiselta puolen Suomea tänne Varsinais-Suomeen.
Innostavan työn lisäksi rakastan tutustua uusiin ihmisiin. Vapaa-ajallani käyn myös paljon treenaamassa mm. porrasjuoksua.”

Selena Törmänen

Hammashoitaja

Suuhygienistiksi opiskelevalle Selenalle hammashoitajan tehtävissä tärkeintä on aito kohtaaminen asiakkaiden kanssa “Arvostan sujuvaa sekä onnistunutta kommunikointia ja pyrinkin tekemään työni aina ilolla ja positiivisella asenteella.” Työn vastapainoksi Selena viettää paljon aikaa luonnossa ja lenkkeilee, toisinaan hän saattaa myös levähtää tv:n ääressä sarjoja katsellen.

Katri Tähtinen

Hammaslääkäri

Eläköitynyt, mutta vahvasti hengessä mukana. Ensimmäinen potilas -86 ja Aldentessa 8/92. 

“Pienellä paikkakunnalla asiakkaat ovat tulleet hyvin tutuiksi. Mukava huomata, että olen saanut perheistä asiakkaita sukupolvesta toiseen.”