Invisalign oikomishoito

Kaunis hymy ja sen myötä kohonnut itseluottamus lisäävät viehätysvoimaasi ja urasi saattaa saada tarvitsemansa boostauksen. Suorat hampaat pysyvät myös terveinä.

Hampaiden epäedullinen asema voidaan hoitaa oikomishoidolla, ja sillä saadaan suun sekä hampaiden pitkäaikaisennustetta muutettua suuresti. Oikomishoitoa edeltävästi tehdään suun tarkastus ja huolehditaan siitä, että suu on valmis oikomishoitoon. Kalvo-oikomisessa suussa on hampaiden päällä oikomiskalvot, jotka otetaan pois ainoastaan syönnin sekä hampaiden puhdistamisen ajaksi. Oikomiskalvoja vaihdetaan parin viikon välein, ja kalvoissa olevat pienet muutokset oikovat hampaita pikkuhiljaa kohti haluttua lopputulosta. Oikomisen kesto on yleensä 4-12kk. Oikomishoitoa suunnitellessa otetaan valokuvat ja tehdään digitaalinen suunnittelu, joka käydään potilaan kanssa yhdessä läpi, ja tehdään mahdolliset potilaan toivomat muutokset.

Oikomisen jälkeen hampaiden valkaisu on suositeltavaa, jotta uusi kaunis hammasrivi on tasaisen vaalea ja puhtaan näköinen.

Kalvo-oikomisessa suussa on hampaiden päällä läpinäkyvät Invisalign-kalvot.